Χ.Γ./Χ.Λ. ΚΕΙΚ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΒΙΑ

 

Κέικ με αλεύρι αμυγδάλου και στέβια

Υλικά

2 1/2 κούπες αλεύρι αμυγδάλου

1/2 κούπα στέβια σε κρυστάλλινη μορφή

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

2 κ.γ. baking powder

1/2 κούπα λάδι καρύδας

4 αυγά

Εκτέλεση

Σε ένα μπόλ ανακατεύω αρχικά τη στέβια με το λάδι καρύδας, συνεχίζω με τα αυγά και μετά τα υπόλοιπα.

Προθερμαίνω το φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου και ψήνω για 17 λεπτά. Ναι 17 λεπτά. Θα το βγάλετε οπωσδήποτε κι ας είναι μαλακό. Αυτό είναι το μυστικό όλου του κέικ.

Καλή απόλαυση !

Πηγή: http://www.mamaearth.gr/ by Alexandra Kirkou

Διαβάστε περισσότερα για τα οφέλη του αμυγδάλου εδώ: https://goo.gl/VmwaiE

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας