Χ.Γ./Χ.Λ. Vegan σουβλάκι τόφου

Υλικά
400γρ. τόφου
1 κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα και με ξεχωρισμένα τα φύλλα του
2 πιπεριές κομμένες σε μεγάλους κύβους

Υλικά μαρινάδας
4κ.σ. ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης
2κ.σ. σόγια σος
χυμό από μισό λεμόνι
1 κ.γ. ρίγανι
1/2κ.γ. γλυκιά πάπρικα
1/2 κ.γ. θυμάρι
1 πρέζα κύμινο
1κ.γ. ξερό κόλιανδρο
αλάτι – πιπέρι

Από το βράδυ κόβουμε το τόφου σε κύβους. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας και την περιχύνουμε στο τόφου. Το βάζουμε ψυγείο και συνεχίζουμε το πρωί.
Πέρνουμε καλαμάκια και περνάμε πιπεριά, κρεμμύδι, τόφου και συνεχίζουμε το ίδιο. Τα βάζουμε στη σχάρα του φούρνου μας και από κάτω ταψί. Με το κουτάλι ρίχνουμε από πάνω τη μαρινάδα που περίσεψε.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά ανάλογα με το φούρνο ή στο γκρίλ.
Καλή σας απόλαυση ♥

Πηγή: http://www.mamaearth.gr/ by Alexandra Kirkou

Πείτε μας τη γνώμη σας