Χ.Γ./Χ.Λ. Vegan κρέπα με μούς σοκολάτας από αβοκάντο

Υλικά κρέπας

1/2 κούπα ρεβυθάλευρο

1/2 κούπα άμυλο ταπιόκας

1 κούπα ρόφημα καρύδας

Υλικά σοκολάτας

1 ώριμο αβοκάντο

1 κ.γ. λάδι καρύδας

3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

2 κουταλιές της σούπας κακάο χωρίς ζάχαρη

2 κ.σ. γάλα καρύδας

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα υλικά της κρέπας. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα. Εντωμεταξύ στο μίξερ ανακατεύουμε τα υλικά της σοκολάτας.

Μετά σε αντικολλητικό τηγάνι περιχύνουμε μια λεπτή στρώση από το μείγμα κρέπας. Μόλις ψηθεί τη γυρνάμε και από την άλλη.

Απλώνουμε τη σοκολάτα και μπανάνα σε ροδέλες και απολαμβάνουμε ♥

Πηγή: http://www.mamaearth.gr/ by Alexandra Kirkou