Χ.Γ./Χ.Λ. Μανιτάρια Portobello με γέμιση από κρέμα κάσιους

Υλικά

2/3 της κούπας ωμά κάσιους

6 κ.σ. διατροφική μαγιά

12 φύλλα φρέσκα βασιλικού

3 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού

1/4 κ.γ. αλάτι

4 μανιτάρια portobello πλυμένα

4κ.σ. πελτέ ντομάτας ή  φρέσκια ντομάτα

ελιές, πιπεριά και κρεμμύδι για γαρνίρισμα

Μουλιάζουμε τα κάσιους τουλάχιστον για 2 ώρες. Μετά τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με την διατροφική μαγιά, το βασιλικό, το ελαιόλαδο, το λεμόνι και το αλάτι.

Αλείφουμε με λάδι τα μανιτάρια και βάζουμε στο καθένα ντομάτα και από πάνω την κρέμα.

22835481_10155275930333323_1898760906_n-768x571

22883927_10155275930228323_275781763_o-768x567

 Γαρνίρουμε με πιπεριά, κρεμμύδι και ελιές. Ψήνουμε για 20 με 25 λεπτά στους 190°C.

22882442_10155275929538323_1538300479_o-768x576

Πηγή: http://www.mamaearth.gr/by Alexandra Kirkou