Aura-Soma

Η Aura-Soma®, (Αύρα-Σώμα) είναι ένα αυτοεπιλεγόμενο σύστημα Χρωματικής Φροντίδας με βάση το Χρώμα.
Η Aura-Soma® συνδιάζει τις ζωντανές ενέργειες χρωμάτων, ελαίων, κρυστάλλων και φυτών.
Εμπνεύστρια και δημιουργός του συστήματος ήταν μία Βρετανή φαρμακοποιός, η Βίκυ Γουόλ, η οποία αν και τυφλή, μέσα από την εσωτερική της καθοδήγηση και προσευχή και σαν “κινούμενη από αόρατα χέρια”, το 1983 ξεκίνησε να δημιουργεί δίχρωμους συνδιασμούς με βάση το χρώμα, διαχωρισμένους από τις ιδιότητες του ελαίου και του νερού, τα λεγόμενα “μπουκάλια με έλαια ισορροπίας”.
Σήμερα το σύστημα του Aura-Soma® απαρτίζεται από 111 μπουκάλια με Έλαια  Ισορροπίας -Equilibrium Bottles-, μία σειρά από 15
 Πομάδες -Pomanders-, 15 Πεμπτουσίες -Quintessences-, 9 Αρχαγγελικά Ιάματα -Archangeloi-, 34 ενεργοποιημένα σπρέυ χώρου -Air Conditioners-, κρέμες, λάδια για μασάζ, και συνεχώς εξελίσσεται…
Σήμερα, συνεχιστής του έργου της Βίκυ Γουόλ, & Διευθυντής της Aura-Soma® είναι ο Mike Booth.

Η Συνεδρία

Σε μια προστατευμένη ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας, η συνεδρία του συστήματος της Aura-Soma® αφορά την προσωπικής σας επιλογή τεσσάρων μπουκαλιών από τους 110 δίχρωμους συνδυασμούς που περιέχουν τα έλαια ισορροπίας, ο βασικός πυλώνας του συστήματος. 

Αυτό που καλείται να κάνει ο οποιοσδήποτε είναι έτοιμος να καθρεφτίσει τον εαυτό του στα χρώματα της Aura-Soma® και τις ευεργετικές δονήσεις τους, είναι να επιλέξει έναν πιστοποιημένο σύμβουλο Aura-Soma® Practitioner ή Colour Care Consultant από την Art & Science International Academy of Colour Technologies, (ASIACT), και να κλείσει ραντεβού μαζί του. Το μόνο που έχετε να κάνετε αρχικά είναι να σταθείτε απέναντι στους 110 δίχρωμους συνδυασμούς και να επιλέξετε τα τέσσερα μπουκάλια που σας ελκύουν περισσότερο.
«Τα Έλαια Ισορροπίας είναι ο καθρέφτης της ψυχής», συνήθιζε να λέει η ιδρύτρια του συστήματος, Vicky Wall, και είναι αλήθεια, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται.
Ουσιαστικά, είναι πολλά περισσότερα από μια απλή επιλογή. Είναι μια συνειδητή συνάντηση μεταξύ δύο ανθρώπων που σκοπό έχει τη διαφώτιση των πτυχών και των δώρων της ψυχής και της προσωπικότητας σε ενεργειακό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. 
Εφόσον επιλέξετε τα αγαπημένα σας τέσσερα μπουκάλια για αυτή τη χρονική στιγμή, μπορούμε να αρχίσουμε να τα αναλύουμε συμβουλευόμενοι τον Εσωτερικό σας Οδηγό.
«Ο μεγαλύτερος οδηγός βρίσκεται μέσα σας», έλεγε η Vicky Wall.
Κάθε μπουκάλι αποκαλύπτει ένα μήνυμα για σας και μια θετική διαβεβαίωση σχετικά με αυτό το μήνυμα.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται το μπουκάλι που αποκαλύπτει ποιο χρώμα της ψυχής σας είστε έτοιμοι να δείτε αυτή τη στιγμή.
Το δεύτερο, ποιο από τα θέματα του παρελθόντος σας καλεί περισσότερο να ασχοληθείτε μαζί του, ώστε να βρείτε το δώρο που κρύβεται μέσα του.
Το τρίτο παρουσιάζει αυτό που συμβαίνει στο εδώ και το τώρα και το τέταρτο αποκαλύπτει τα δώρα που έρχονται σε εσάς από το μέλλον.
Ανακαλύπτοντας τα χρώματά μας και αναλύοντάς τα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, μπορούμε να προσεγγίσουμε θέματα που μας δυσκόλευαν μέχρι τώρα και να εστιάσουμε στις θετικές αλλαγές που μας προτείνουν τα έλαια ισορροπίας που επιλέξαμε.
 Μέσα σε κάθε δυσκολία βρίσκονται καλά κρυμμένα τα βαθύτερα δώρα μας, περιμένοντας να τα ανακαλύψουμε ώστε να απελευθερωθούν!
Η συνεδρία διαρκεί μία με μιάμιση ώρα.
O πιστοποιημένος σύμβουλος σας προτείνει τον τρόπο εφαρμογής των ελαίων ισορροπίας και άλλα προϊόντα θα που θα υποστηρίξουν θετικά την εξελικτική διαδικασία μέχρι την αποκάλυψη της πραγματικής μας αύρας.
Η συνεδρία μπορεί να επαναληφθεί ύστερα από κάποιο διάστημα.

fanmichali

O Fun Michail Anurag είναι Πιστοποιημένος Δάσκαλος & Σύμβουλος Χρωματικής Φροντίδας της Aura-Soma® Academy στο Σύστημα της Aura-Soma®. Πιστοποιημένος Δάσκαλος στα συστήματα Ουσούι Ρέικι, Καρούνα Ρέκι, Αγγελικό Ρέικι, Χρυσή Καρδιά Μέρκαμπα της Δημιουργίας & Full Body Massage. Είναι Πιστοποιημένος Πρακτικός, επίπεδου ΙΙ, στα Advanced Tachyon Technologies Treatments από το UISCA Πανεπιστήμιο Ολοκληρωμένων Επιστημών της Καλιφόρνια. Ο Μιχαήλ ζει και εργάζεται στην