Divine Aligment

Divine Alingment – Spinehealing!

Πνευματική Θεραπεία Σπονδυλικής Στήλης

Κάποιες από τις πιο κοινές σύγχρονες ασθένειες είναι: πόνοι μέσης, οσφυαλγίες, αυχενικό σύνδρομο, υπερένταση των μυών κλπ. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, η αιτία είναι η λεγόμενη “μετατόπιση λεκάνης”!

Η μετατόπιση της ιερολαγόνιας άρθρωσης μπορεί να προκαλέσει τις ακόλουθες διαταραχές:

mircea1textΔιαφορές στο μήκος των ποδιών, ισχιαλγίες, αυχενικό, νωτιαίο και οσφυϊκό σπονδυλικό σύνδρομο, πρόπτωση μεσοσπονδύλιου δίσκου, λόρδωση, δισκοπάθεια, πόνος στη βουβωνική χώρα, αρθρίτιδα των γονάτων και της λεκάνης, εκφύλιση των οστών, οστεοπόρωση, διαταραχές κυκλοφοριακού, διαταραχές της όρασης, εμβοές, πονοκέφαλοι, αδυναμία του καρδιακού μυός, προβλήματα συγκέντρωσης, νεφρική ανεπάρκεια, μυϊκή ατροφία, υψηλή αρτηριακή πίεση, διαταραχές του καρδιακού ρυθμού, θρόμβωση, ανοσοανεπάρκεια, νευρικές διαταραχές, ίλιγγοι, ανικανότητα, δερματικές παθήσεις, δυσλειτουργία της υπόφυσης κακή κατάσταση των δοντιών, συμφόρηση της λέμφου, στειρότητα κ.λπ.
Όσο πιο γρήγορα γίννεται η διόρθωση τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα αποφυγής ασθενειών αργότερα. Για το λόγο αυτό ευθυγραμμίζουμε τα έμβρυα στη μήτρα, τα παιδιά από την πρώτη εβδομάδα της ζωής τους και ενήλικες μέχρι τα γηρατειά τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Η ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης έχει επιβεβαιωθεί από γιατρούς και χειροπράκτες. Η μεγαλύτερη επιθυμία μας είναι να ευθυγραμμίσουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Για να ενισχύσετε τη συνειδητότητά σας, θα ήθελα να σας δώσω τις ακόλουθες πληροφορίες: μέχρι τώρα, η θεία θεραπεία είναι γνωστή μόνο σε λίγους. Πολλοί άνθρωποι περιορίζουν τις αυτοιαματικές ιδιότητες του οργανισμού τους, πράγμα που σημαίνει θεραπεία των συμπτωμάτων και όχι της αιτίας των ασθενειών. Αυτός ο τρόπος σκέψης πιθανότατα προκύπτει από το γεγονός ότι η ψυχική και πνευματική θεραπεία έχει θεωρηθεί αγυρτεία στο πέρασμα των αιώνων. Ακόμα κι αν ο Ιησούς γνώριζε ήδη και δίδαξε τους μαθητές του πώς να θεραπεύουν με τη θεία αγάπη. Η πνευματική θεραπεία δεν είναι θεραπεία με την κοινή ιατρική έννοια, είναι πολύ περισσότερο μια θεϊκή διαδικασία, με την έννοια της επανένωσης με τον Θεό. Αυτό δεν είναι καθόλου ένα θαύμα, δεν παραβαίνει φυσικούς νόμους, πολύ περισσότερο συμβαίνει σε τέλεια συμφωνία με τους νόμους της φύσης. Με την απελευθέρωση των αρνητικών σκέψεων και τον περιορισμό τους και των προγραμμάτων που οδηγούν σε δυσαρμονία, ασθένειες και μπλοκαρισμένη ενέργεια στο σώμα και την ψυχή, η ιαματική διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και χωρίς θεραπευτική παρέμβαση σε όλους τους τομείς. Η αγάπη είναι η δύναμη που κάνει το αδύνατο δυνατό. Έχουμε βοηθήσει με αυτό!

Η πνευματική ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης γίνεται χωρίς καμία απτική επαφή, αποκλειστικά και μόνο με τη δύναμη του θεϊκού πνεύματος. Η αλλαγή είναι ορατή στο φυσικό επίπεδο και μπορεί να γίνει αισθητή από τον καθένα μέσα από μια απελευθερωτική αίσθηση ανακούφισης.

mircea

Ο Mircea αγαπά να μοιράζεται το έργο του σε όλο τον κόσμο. Τα καλοκαίρια ζει στο νησί της Λέσβου, στην Ερεσό, στο κέντρο διαλογισμού OSHO Afroz. Τον υπόλοιπο χρόνο ζει στη Ρουμανία ή ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Κάποια πεδία που έχει συναντήσει στο ταξίδι του είναι NLP, Coaching, Ρέικι (Reiki), διαλογιστικές θεραπείες, OSHO Ενεργητικοί Διαλογισμοί, Πνευματική Χειρουργική (Spiritual Surgery),

Πείτε μας τη γνώμη σας