Θεραπευτικά Laser

Τι είναι τα Θεραπευτικά Laser;

Τα laser που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ασθενειών χωρίς δυνατότητα κοπής λόγω της χαμηλής ισχύος καλούνται Θεραπευτικά Laser.

Τι είναι Θεραπευτική με Laser;

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ με LASER είναι η σύγχρονη έκφραση μιας Θεραπείας Laser.

Χάρη στον χαρακτήρα της δέσμης laser (με δράση αναλγητική, αντιφλεγμονώδη, αποιδηματική, επουλωτική), η θεραπεία στην αποκατάσταση ασθενών με laser έχει κλινικά τεκμηριωθεί και αναγνωρισθεί επισήμως.

Λόγω αυτών των επιδράσεων της ακτινοβολίας, οι εφαρμογές των laser αποκατάστασης επεκτείνονται σχεδόν σε όλους τους τομείς της ιατρικής επιστήμης προσφέροντας τις θεραπευτικές των ιδιότητες με τον πιο ανώδυνο, ακίνδυνο και αμόλυντο τρόπο. Τα αποτελέσματα τους είναι εντυπωσιακά ακόμη και εκεί όπου άλλες θεραπείες δεν αποδίδουν.

Παραδείγματα ικανοποιητικού αποτελέσματος επούλωσης ή θεραπείας αποτελούν, ανοιχτές πληγές δέρματος σε οξείες ή χρόνιες τραυματικές καταστάσεις ή άτονα σάκχαρο διαβητικά ή αγγειακά έλκη, κακώσεις συνδέσμων, τενόντων και μυών, νευρολογικά ή μυοσκελετικά προβλήματα. Πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα επίσης έχουμε σε ακμή, ουλές, κυτταρίτιδα, ρυτίδες, φλεγμονές και οιδήματα.

Σε ποιές παθήσεις η χρήση ενός Laser GaAs έχει πολύ καλό θεραπευτικό αποτέλεσμα

 1. Aυχενικό Σύνδρομο
 2. Περιαρθρίτιδα Ώμου
 3. Οσφυοισχιαλγία
 4. Κοκκυγοδυνία
 5. Γοναλγία- Υδραθρο γόνατος ( Μινίσκος)
 6. Τενοντίτιδες- Μυικές Θλάσεις- Μυικός Σπασμός
 7. Οστικές Βλάβες- Κροταφογναθική αρθρίτιδα
 8. Πελματιαία απονεύρωση
 9. Αρθοπάθειες- Οστεοαρθρίτιδα γονάτου
 10. Πονοκεφάλους- Ημικρανίες- Τριδύμου νευραλγίες
 11. Περιοδοντίτιδα
alok

Ο Prem Alok Dimas γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά από πολυετή σταδιοδρομία στον χώρο των επιχειρήσεων και συναντώντας τον Ινδό μύστη Osho, μυήθηκε στην τέχνη και επιστήμη της εσωτερικής αναζήτησης μέσω του διαλογισμού και της ψυχοθεραπείας. Από την δεκαετία του ’90 συμμετέχει σε διαλογιστικές ψυχοθεραπευτικές ομάδες. Εκπαιδεύτηκε στο Osho International Meditation Resortστην Πούνα της Ινδίας σε: Συντονισμό και καθοδήγηση τεχνικών διαλογισμού του Osho