Ζώντας με επίγνωση

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΜΕ ΤΟΝ ATASA ROSSIOS

Σε αυτή τη συνάντηση θα εξερευνήσουμε πώς ο μηχανικός τρόπος που ζούμε επηρεάζει τη ζωή μας και αυξάνοντας την επίγνωση στην καθημερινή μας ζωή, μπορούμε να ζήσουμε με περισσότερη γαλήνη, περισσότερη χαρά, επιτρέποντας να μας “συμβεί” περισσότερη ζωή.

Θα χρησιμοποιήσουμε 2 μεθόδους.

1η μέθοδος: όταν γινόμαστε περισσότερο συνειδητοί η ποιότητα της ζωής μας αλλάζει.
Αυτή η μέθοδος μας βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε τους αυτόματους μηχανισμούς που έχουμε βάλει σε λειτουργία στην καθημερινότητά μας, και να παρατηρήσουμε τη διαφορά που υπάρχει στο να ζεις με επίγνωση και χωρίς επίγνωση.

2η μέθοδος: Αποδοχή για το θετικό και το αρνητικό. Αποδοχή στην καρδιά μας.
Αυτή η μέθοδος μας βοηθάει να κατανοήσουμε πως η ζωή κινείται σε δύο πόλους.: μέρα – νύχτα, σκοτάδι – φως, αγάπη – μίσος, θυμός – συμπόνοια. Είμαστε κυρίως ταυτισμένοι σε έναν πόλο, κι αυτό συχνά μας προκαλεί πόνο, κατήφεια κι ενδεχομένως δυστυχία στη ζωή μας. Όταν το συνειδητοποιούμε αυτό, απεγκλωβιζόμαστε από αυτή την “παγίδα” το να ζούμε δηλαδή μονοδιάστατα, δημιουργώντας έτσι χώρο για περισσότερα χρώματα. Όταν χαλαρώνουμε κι έχουμε περισσότερη αποδοχή εμπλουτίζουμε και τη ζωή μας περισσότερο.

Τι μπορεί να κάνει για μένα ο διαλογισμός;
Εξαρτάται από την ένταση της συμμετοχής σου.
Θα φωτίσεις και θα ανακαλύψεις εγκαταλελειμμένες πτυχές του εαυτού σου. Και η ίδια αυτή η ανακάλυψη θα απελευθερώσει μεγάλη ποσότητα ενέργειας, διαθέσιμη πλέον σε σένα, προκαλώντας περισσότερη ζωή, χαρά και ικανοποίηση.

Θα ήθελες να δοκιμάσεις?
Απλά έλα. 🙂

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος 

Event information
 Ιερά Οδός 14, 104 35 Αθήνα
 6972770120
  info@prevent-bnt.gr

Πείτε μας τη γνώμη σας