Κλείσιμο κύκλων – αφύπνιση στο παρόν

Κλείσιμο κύκλων – Αφύπνιση στο παρόν
Παρόλο που οι δύσκολες εμπειρίες που έχουμε ζήσει στο παρελθόν έχουν τελειώσει και δεν υπάρχουν στο παρόν, όλοι μας σε ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό θα συμφωνούσαμε πως οι εμπειρίες αυτές συνεχίζουν να επηρεάζουν την ζωή μας.

Η αλήθεια είναι πως αυτό που έχει μείνει μαζί μας από το παρελθόν είναι οι πεποιθήσεις, οι αντιλήψεις, οι αποφάσεις και οι συμπεριφορές που χτίσαμε μέσα από τις δυσκολίες που βιώσαμε. Το παρελθόν λοιπόν υπάρχει σε μια εσωτερική διάσταση του εαυτού μας και τις περισσότερες φορές κατευθύνει την ζωή μας με έναν αδιόρατο τρόπο.

Σίγουρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν, μπορούμε όμως να φέρουμε ίαση στην εσωτερική διάσταση του εαυτού μας που σχετίζεται με το παρελθόν και να αλλάξουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις, αντιλήψεις, αποφάσεις και συμπεριφορές που χτίσαμε τότε και να χτίσουμε έναν υγιή τρόπο ύπαρξης που να αντιπροσωπεύει αυτό που πραγματικά είμαστε στο εδώ και τώρα μας.

Το σεμινάριο έχει διαλογιστική προσέγγιση, είναι ένα βιωματικό ταξίδι προς τον πυρήνα του είναι μας και θα υποστηρίξουμε αυτό το ταξίδι με τεχνικές από τον κόσμο του διαλογισμού, του N.L.P, της αυτογνωσίας και των ενεργειακών θεραπειών.

Θεματικές ενότητες:
• Η επιρροή του παρελθόντος στο παρόν μας.
• Η δημιουργία των αυτόματων ασυνείδητων πεποιθήσεων, αποφάσεων και συμπεριφορών.
• Η αφύπνιση από το παρελθόν στο παρόν.
• Αναγνώριση περιοριστικών πεποιθήσεων, αποφάσεων και συμπεριφορών που μας κρατάνε πίσω στην ζωή μας.
• Εσωτερικές δικλείδες ασφαλείας και οι θετικές προθέσεις τους.
• Επίγνωση, ωρίμανση και απελευθέρωση από περιοριστικά μοτίβα του παρελθόντος.
• Δημιουργία συνειδητών νέων τρόπων ύπαρξης στο παρόν.
• Όντας ελεύθεροι από το παρελθόν.
• Το παρόν και η σημασία του.
• Τρόποι για να ζούμε ελεύθεροι στο παρόν.

* Πότε: 21/12/2019 11:00 – 15:00
* Που: Νηρέως 25, Παλαιό φάληρο
* Κόστος: 30ε
* Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
* Κρατήσεις: Om Shanti Κατερίνα Μυλονά 6947906190
Omprakash Κώστας Γιαούπι 6996535524

* Εμπειρίες συμμετεχόντων από προηγούμενο σεμινάριο:

Πέρασα πολύ όμορφα, σε έναν ζεστό χώρο! Μέσα από τη διαδικασία κατάφερα να αναγνωρίσω τις ποιότητες μου και με οδηγό αυτή την εμπειρία να μπορέσω να τις ενσωματώσω στην καθημερινότητά μου. Να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ποια πραγματικά είμαι… Αλεξάνδρα Κίρκου

Ευχαριστώ για την δυνατότητα της ενδοσκόπησης στον πραγματικό μου εαυτό, που μου δόθηκε. Είδα το φως και την αγάπη που όλοι έχουμε μέσα μας, αλλά και την ανάγκη να μας δίνονται αυτά τα αγαθά απλόχερα από τους άλλους. Τζένη.

Εισηγητής:

Ο Omprakash (Κώστας Γιαούπι) είναι spiritual life coach, συντονιστής διαλογισμού, δημιουργός των diamond age flower essences, των transcendental mushroom essences και του σεμιναρίου manifesting the true you.

Η προσέγγιση της δουλειάς του επικεντρώνεται στο να βοηθήσει το άτομο να συνδεθεί με τον αληθινό εαυτό του και με το έμφυτο δυναμικό του, να δημιουργήσει μια βαθιά εναρμόνιση μέσα του και να ζήσει μια ζωή γεμάτη νόημα, χαρά και πληρότητα.

Περπατάει το μονοπάτι του διαλογισμού και της εσωτερικής ανάπτυξης από το έτος 2006. Έχοντας συμμετάσχει και εκπαιδευτεί σε μια πληθώρα συστημάτων αυτοϊασης, διαλογιστικών θεραπειών και σεμιναρίων αυτογνωσίας, μοιράζεται την εμπειρία και την βαθιά πεποίθηση πως κάθε άνθρωπος είναι μια μοναδική εκδήλωση της ύπαρξης που έχει μέσα του ένα καταπληκτικό δυναμικό το οποίο περιμένει να εκδηλωθεί.

Η ζωή του τον οδήγησε σε έντονες εμπειρίες μέσα από το σκοτάδι και το φως, μυώντας τον σε βαθύτερες και λεπτότερες διαστάσεις του εαυτού.

Λειτουργεί μέσα από τις ποιότητες της αθωότητας, της αποδοχής, της ευαισθησίας και της αγάπης. Έχει βιώσει την ζωή του να διαλύεται και να αναγεννιέται σε διάφορα στάδιά της. Κάθε ένα από αυτά τα στάδια διάλυσης ήταν ένα κλείσιμο ενός κύκλου εξέλιξης και ένα μήνυμα από τη ζωή ότι χρειαζόταν μια λεπτότερη ευθυγράμμιση με την αληθινή του ουσία και το μονοπάτι του, σε κάθε βήμα αναγέννησης λάμβανε καθοδήγηση και εργαλεία από την εσωτερική και εξωτερική φύση για να ευθυγραμμιστεί βαθύτερα με την αληθινή ουσία του, το μονοπάτι του και να δημιουργήσει μια πιο ουσιαστική ζωή.

Μέσα από αυτές τις εμπειρίες η ζωή τον οδήγησε να δημιουργήσει τα diamond age flower essences, τα transcendental mushroom essences και το σεμινάριο manifesting the true you, τα οποία είναι οι βάσεις της ζωής του και των οδηγούν βήμα – βήμα σε μια βαθύτερη κατανόηση της αληθινής ουσίας του και του προσωπικού του δρόμου.

Οδηγεί εργαστήρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια με τα diamond age flower essences, τα transcendental mushroom essences, ατομικά και ομαδικά σεμινάρια ‘’manifesting the true you’’ και εργαστήρια διαλογισμού. Δίνει συνεδρίες N.L.P. και συμβουλευτικής με ανθοϊάματα, οδηγεί σεμινάρια reiki και δίνει συνεδρίες σε διάφορα συστήματα μασάζ.

Σε κάθε του σεμινάριο και συνεδρία φέρνει όλη του την εμπειρία για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Event information

Πείτε μας τη γνώμη σας